Бальзам для тіла та душі
Спогади дитинства повертаються. Що може бути краще в холодні, сирі та похмурі дні, ніж смачний курячий суп? У холодну пору року легко трохи застудитися. Про цілющі властивості курячого супу вже знали наші бабусі та дідусі. Хороший курячий суп дуже корисний завдяки складу важливих та особливо поживних речовин, певних білків та вітамінів.
Інгрідиєнти (на 8 осіб):
- 1 курка
- 3 моркви
- ½ кореня селери
- 5-6 ниток шафрану
- 1 цибуля-порей
- свіжа петрушка
- локшина для супу на ваш вибір
- 2 яйця
- 100 мл молока
- дрібка солі
- мускатний горіх
- трохи гранульованого бульйону
Приготування:
- Промийте курку і помістіть її у досить велику каструлю.
- Моркву, селеру, цибулю очистіть і промийте все водою. Наріжте овочі шматочками і додайте їх до курки разом із нитками шафрану.
- Наповніть каструлю водою так, щоб курка була вкрита нею, доведіть до кипіння і дайте покипіти на слабкому вогні близько 2 годин. Іноді знімайте піну.
- Тим часом приготуйте локшину і відкладіть убік.
- Приготуйте суміш із яєць та невеликої кількості молока, гранульованого бульйону, солі та мускатного горіха, дайте їй застигнути у гарячій воді в пакеті для заморозки.
- Як тільки курка буде повністю готова, дістаньте курку та овочі. Додайте петрушку, дайте настоятися і приправте курячий суп сіллю та перцем.
- Додайте зняте к кісток м’ясо до супу.
- Додайте локшину та нарізаний кубиками омлет.
Ми сподіваємося, ви отримаєте задоволення…